Welkom

website ontwikkeling

Bent u op zoek naar een webdesigner, ontwerper, ontwikkelaar of html integrator die een professionele en aantrekkelijke website - én drukwerk - kan leveren om uw onderneming of organisatie voor te stellen aan het grote publiek?

Wilt u uw huisstijl laten herzien of is uw website toe aan een nieuw en informatief ontwerp? Of heeft u zelf reeds een exclusief Photoshop of Fireworks ontwerp en wilt u deze laten omzetten (basen) in een praktische, kwalitatieve website?

Bij Amazing Things kan U terecht voor een eenvoudige website van enkele pagina's tot complexe websites. Dat is mogelijk door onze jarenlange specialisatie in het revolutionair open source Content Management System (CMS) TYPO3.

Amazing Things ontwerpt en ontwikkelt uw website, vraagt een unieke, gepersonaliseerde domeinnaam aan - op eigen naam, dus u blijft de eigenaar - en geeft u een beveiligde ruimte om uw site op het internet te publiceren. Deze wordt eveneens toegevoegd op diverse populaire zoekmachines zoals Google, Yahoo en bing.

Als klant geniet u van de jarenlange ervaring met werken voor particulieren, ondernemingen en zelfstandigen. Die combineer ik met de persoonlijke en flexibele aanpak van een eenmanszaak.

Contacteer mij zodat wij samen uw website kunnen realiseren.

Bekijk hier de Typo3 demo website!