Wie zijn wij?

Amazing Things bestaat uit een duo met ruime ervaring in het grafisch en technisch ontwerpen en ontwikkelen van webapplicaties in php en .net. 

Door onze brede kennis van het grafische en internet vakgebied en jarenlange ervaring kunnen we u bij elke denkbare opdracht adviseren en uw opdracht realiseren.  Onze hoofdtaak bestaat erin te helpen met alle taken die verband houden met het opzetten en onderhouden van een website.
Onze klanten zijn zowel grote als kleine bedrijven, vzw's, zelfstandigen en particulieren.

Contacteer mij voor een gesprek!

Meer diensten

We helpen opdrachtgevers met hun vormgeving en implementatie: fotografie, huisstijl, folder, presentaties, handleidingen, nieuwsbrief, advertenties, animaties of website.
We kunnen desgewenst een volledige project van begin tot eind uitvoeren: naast vormgeving van de website ook het drukwerktraject, domeinnaam, hosting en het onderhoud van websites.
Contacteer ons met al uw vragen.

Amazing Things is "Associate Member" van de free software foundation. Wat de FSF vooral probeert aan te bieden is de mogelijkheid voor computergebruikers om hun computers in alle vrijheid te gebruiken met behulp van vrije software. Vrije software gaat over de vrijheid van de gebruiker om software te kunnen gebruiken, kopiëren, bestuderen, distribueren en verbeteren.
Dhr. Stephen Fry geeft hier een introductie tot vrije software.

Free Software Foundation