Domeinnaam

Uw domeinnaam bevestigt uw identiteit, zorgt er niet alleen voor dat u op professionele wijze communiceert, maar versterkt vooral de zichtbaarheid van uw onderneming.

Bevestiging van uw identiteit

Uw domeinnaam is uniek: hij garandeert uw aanwezigheid op het internet en dient als identificatie van uw onderneming of activiteit.

Professionele communicatie

U krijgt een grotere geloofwaardigheid bij uw klanten, ongeacht het aangewende middel: een website (www.uwonderneming.com) en e-mailadressen (info@uwonderneming.com).
U hoeft uw e-mailadres nooit meer te wijzigen, zelfs als u een andere leverancier neemt voor uw internettoegang, voor uw hosting, enz.

Sterkere zichtbaarheid!

Uw partners kunnen u veel gemakkelijker terugvinden: ofwel rechtstreeks door uw adres in te tikken, ofwel via uw positionering in de zoekmachines zoals Google.

Goed om weten

Bepaalde ondernemingen hebben u zeker al gratis hosting van uw pagina's aangeboden. U moet echter weten dat u dan nooit goed gepositioneerd zal zijn als een klant een opzoeking met betrekking tot uw activiteiten verricht: alleen de firma waar u gehost bent, zal op het internet waarneembaar zijn.
Voorbeeld van dit type adres: www.handelszakenvanmijnstad.com/traiteurs/uwonderneming.html

Op dit moment kunnen wij U alle mogelijke domeinnamen aanbieden voor snelle registratie, contacteer ons!