Shopthing: Online shop of webwinkel

Shopthing is de webwinkel module van Webthing CMS, onze zelfaanpasbare website. Bezoekers van uw website kunnen zelf de catalogus doorzoeken en produkten bestellen. Via de webwinkel kunnen ook klanten bereikt worden die daarvoor moeilijk te bereiken waren (locatie onafhankelijk) of kan uw bestaand cliënteel sneller en comfortabeler bestellingen plaatsen.

De uitbater van de online winkel kan zelf eenvoudig van dag tot dag zijn aanbod bijwerken via de beheersmodule van Typo3. Die kan u zelf invullen zonder kennis van databases of andere computertechnologie.

Er hoeft niks geïnstalleerd te worden want het programma wordt volledig uitgevoerd op onze server en blijft altijd bereikbaar via het internet. Dat betekent dat uw webwinkel 24 uur per dag, 7 dagen op 7 open is. Niet alleen voor uw klanten is dat makkelijk.

De afhandeling van de verkochte waren kan gebeuren wanneer u dat best past. U hoeft niet zoals in een gewone winkel steeds stipt op tijd aanwezig te zijn. Bovendien komt het geld van de verkochte waren rechtstreeks op uw rekening waardoor u zich niet meer met de risico's van cash moet inlaten.

Het enige dat u nodig heeft is een computer met internet verbinding en een webbrowser zoals Firefox of Internet Explorer.

U kan de webwinkel ook volledig door ons laten invullen en aanpassen.
Neem contact op om de mogelijkheden van een webwinkel met ons te bespreken.