Webthing

Dé zelf aanpasbare website.. of CMS

Webthing CMS (Content Management System) is een programma op basis van Typo3 dat het u makkelijk maakt uw website zelf in te vullen zodat u meer persoonlijkheid kan leggen en kosten besparen. Webthing combineert het gemak van een tekstverwerker met kwaliteiten van de webdesigner. Het ontwerp van de website maken wij voor u, met uw smaak en voorkeuren. U ontvangt van ons de gegevens om het programma rechtstreeks vanop het internet te kunnen gebruiken, 24u op 24, 7 dagen op 7. Alle teksten en afbeeldingen die u invoert worden automatisch in de juiste stijl opgemaakt en weergegeven op uw website.
Niet alleen inhoud is makkelijk te publiceren. Webthing bevat ook krachtige hulpmiddelen dankzij de uitgebreide modules.

>> demo cms website

Wat maakt Webthing zo interessant?

U kan de mogelijkheden van ons systeem leren kennen zonder kosten te maken.
Dankzij automatisatie krijgt u een hele hoop vernuftige functionaliteit voor een erg lage prijs en kan u onmiddellijk van start gaan.

Eenvoudig onderhoud

Door de herkenbare vormgeving en functionaliteit kan iedereen ermee werken.
Met behulp van een WYSIWYG-editor (What You See Is What You Get) kunt u direct de inhoud wijzigingen op de pagina's waar deze getoond wordt.

Flexibel

Het CMS is klaar voor de toekomst! Later uitbreiden of aanpassen van uw website vormt geen enkel probleem. We beschikken over een reeks modules zoals een webwinkel of nieuwsbrief ea. We ontwikkelen ook modules op maat. Wil u dat offertes ook via het internet kunnen aangevraagd worden of wenst u een reclamecampagne op te starten?

Laat het ons weten en we helpen u dit te realiseren.

Extra diensten

Wij begeleiden u op elke stap van uw traject zodat u nooit vast komt te zitten; op elk moment kan u zelf beslissen het onderhoud aan ons over te laten aan gunstige voorwaarden.
Contacteer ons voor meer info.
Of heeft u liever een uitgebreide les in Typo3 ontwikkeling? Een jaarlijks groot onderhoud?

  • wij bieden het product aan dat bij u past
  • wij zijn flexibel om ons aan te passen aan uw veranderende omstandigheden
  • onze prijs is fair