Internet

Het Internet, 'the place to be'. Een website is dan ook het ideale hedendaagse uithangbord voor uw bedrijf, club, vereniging, horeca-zaak of éénmanszaak.

Uw eigen domeinnaam geeft extra uitstraling op uw correspondentie. Ook kunnen uw potentiële klanten met één klik alle informatie over uw bedrijf kunnen terugvinden.

Ook in uw advertenties in de bladen kan u uw site vermelden, absoluut een toegevoegde waarde voor al uw activiteiten!
U hoeft niet altijd stand-by te zijn, bezoekers van uw site kunnen 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 info over u terugvinden en u meteen via e-mail of telefonisch contacteren.

Starten van een website?

U kan het project volledig aan ons overlaten, maar als u zelf reeds een idee heeft uitgewerkt, kunnen we dit voor u snel en vooral betaalbaar realiseren.
Kijk zeker ook even op de pagina 'Referenties'.

Er zijn heel wat mogelijkheden op het internet:

  • huwelijkswebsite met foto-album en/of cadeautips,
  • aankondiging geboorte met gastenboek en foto's,
  • buurtfeesten of comités, jubileum, reizen, alle speciale evenementen,...

Webdesign en ontwikkeling

Ontwerp

Een mooie en gemakkelijk te gebruiken website, nieuwsbrief of webwinkel trekt de aandacht van uw bezoekers en geeft een positieve impressie over u. Het ontwerp draagt vaak in zich een belangrijk deel van de boodschap en functionaliteit. Onze webdesigner levert geen half werk.
Eerst wordt met de klant overlegd wat de wensen en mogelijkheden zijn met betrekking tot de inhoud en het ontwerp van de website. Daarna volgt er een eerste voorstel waarbij men nog aanpassingen kan laten uitvoeren.
Neem contact op
voor meer informatie.

Hosting

Naast een ontwerp hebt u een domeinnaam en webruimte nodig om uw website op het internet te plaatsen. Wij beschikken over een eigen beheerde server waarop we uw website plaatsen. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over administratie, techniek, updates en beveiliging.

Inhoud

U levert zelf teksten en afbeeldingen aan. Heeft u zelf professioneel beeldmateriaal dan gebruiken we dat graag, maar het is ook mogelijk dat wij de afbeeldingen voor u verzorgen. Teksten kan u laten schrijven door een copyrighter of zelf schrijven, lees onze tips!

Restyling

Een website wordt soms volledig herontworpen. Dat kan bijvoorbeeld het belang van een bepaalde campagne benadrukken. Een nieuwe verbeterde layout, nieuwe inhoud en onderdelen kunnen een site attractiever maken en nieuwe bezoekers aantrekken.

Wij bespreken samen met u wat er dient aangepast te worden en of dit mogelijk is in de huidige structuur van uw website. Soms is het beter een volledig nieuwe website te ontwikkelen. Contacteer ons!

Onderhoud

Een actuele site met veel dynamiek kan veel van uw doelen dienen maar vraagt regelmatig aandacht. Indien u bij ons een website besteld dat kan u ook terecht voor het regelmatig onderhouden van de inhoud van de website. Uitbreidingen of aanpassingen gebeuren op basis van een pakket service uren. 

Klik hier voor referenties!